Op zoek naar cd bedrukken hema?

cd bedrukken hema
Webwijzer.nl CD labels printen.
Bij kantoorwinkels zijn ronde CD etiketten verkrijgbaar 2 labels op een A4, of 1 op A5 waarop je kunt printen. Je kunt de labels bedrukken met speciale software, zoals Undercover10 of zelf een ontwerp maken in een tekenprogramma of beeldbewerker.
banner bedrukken
Maak zelf een mooi dvd/cd-label met Nero 7 Computer Idee.
Er zijn verschillende opties om tekst en afbeeldingen op de cd zelf te krijgen. Ten eerste zijn er de aloude stickers die u na bedrukken op een schijfje plakt. Werkt op zich redelijk, maar is vooral interessant voor als u maar af en toe een cd'tje' een professioneel uiterlijk wilt geven. Bovendien niet geheel onbelangrijk bestaat altijd de kans dat de labels na verloop van tijd gedeeltelijk gaan loslaten. Dat kan funest zijn voor de lees en afspeelbaarheid van uw cd of dvd; zorg bij plakwerk dus √°ltijd voor een veiligheidskopie! afbeelding0Hoogstwaarschijnlijk hebt u geen extra software nodig voor het maken van uw stickerlabel. Het welbekende brandprogramma Nero beschikt al sinds jaar en dag over een onderdeel om cd-hoesjes en labels te maken. Verder moet u uiteraard een paar stickerlabels in huis hebben. Die koopt u bij vrijwel iedere kantoorboekhandel, maar ook bij veel computerzaken, de Hema en veel andere winkels.
Mokken bedrukken
fotoservice in de winkel: digitaal HEMA.
tips HEMA foto klantenservice. set losse fotobladen. tips en inspiratie. 20% korting op fotoboeken. hartposter met eigen foto. fotoservice in de winkel. snel en makkelijk foto's' afdukken. set aluminium wandpanelen. maak je eigen wanddecoratie vanaf 10. thuis en op tafel. fotopuzzels en spellen. textiel en tassen bedrukken.
sticker drukken
Fotocadeau? Dat maak je met je eigen fotos! HEMA.
thuis en op tafel. textiel en tassen bedrukken. fotopuzzels en spellen. een persoonlijk cadeau voor iedereen. Een fotocadeau is altijd leuk om te krijgen maar nog leuker om te geven! HEMA heeft een veelzijdig assortiment waardoor je voor iedereen wat leuks vindt!
SEO
DVD-R labels CD-R Papier en labels 123inkt CD-/DVD-etiketten 2 per vel diagonaal 50 etiketten FSCR, labels, cd labels, color labels, 123inkt.nl.
Super Glossy CD Labels 2 per vel diagonaal 20 labels. Omschrijving Maak prachtige, glanzende CD-etiketten. Deze Super Glossy CD Labels zijn te bedrukken met uw inkjetprinter. De labels zijn extra wit, zijn direct na het printen droog en zijn krasbestendig.
Fotoservice in de winkels HEMA.
tips HEMA foto klantenservice. set losse fotobladen. tips en inspiratie. workshops en webinars. hartposter met eigen foto. fotoservice in de winkel. snel en makkelijk foto's' afdukken. set aluminium wandpanelen. maak je eigen wanddecoratie vanaf 10. thuis en op tafel. fotopuzzels en spellen. textiel en tassen bedrukken.
tutorial eigen CD/DVD labels maken Fotografille.nl.
Stap 1: Dit pak met CD labels kocht ik bij HEMA. Op de achterkant staat heel leuk vermeld: niet geschikt voor DVDs maar aangezien ze geen versie voor DVDs hebben en alles gewoon goed gaat bij mij gebruik ik ze gewoon voor DVDs.
etiketten en stickers HEMA.
HEMA maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden, om je relevante advertenties aan te bieden en om jouw surfgedrag te meten. Met deze cookies kunnen HEMA en met HEMA samenwerkende derden jouw internetgedrag binnen deze website volgen.

Contacteer ons